3 𝓰𝓻𝓲𝓳𝔃𝓮 𝓽𝓸𝔂 𝓹𝓸𝓮𝓭𝓮𝓵𝓽𝓳𝓮𝓼 𝓰𝓮𝓫𝓸𝓻𝓮𝓷
𝓮𝓮𝓻𝓭𝓮𝓻 𝓭𝓪𝓷 𝓿𝓮𝓻𝔀𝓪𝓬𝓱𝓽 ,𝓶𝓪𝓶𝓪 𝓮𝓷 𝓹𝓾𝓹𝓼 𝓼𝓽𝓮𝓵𝓵𝓮𝓷 𝓱𝓮𝓽 𝔃𝓮𝓮𝓻 𝓰𝓸𝓮𝓭
𝓻𝓸𝔃𝓮 💄172𝓰𝓻 𝓽𝓮𝓮𝓯𝓳𝓮
𝓹𝓪𝓪𝓻𝓼 186𝓰𝓻⚽ 𝓻𝓮𝓾𝓽𝓳𝓮
𝓻𝓸𝓸𝓭 153𝓰𝓻 ⚽𝓻𝓮𝓾𝓽𝓳𝓮 𝓴𝓵𝓮𝓲𝓷 𝓶𝓪𝓪𝓻 𝓭𝓪𝓹𝓹𝓮𝓻 𝓷𝓮𝓽 𝓹𝓪𝓹𝓪 𝓴𝓵𝓮𝓲𝓷 𝓶𝓪𝓪𝓻 𝓿𝓲𝓷𝓷𝓲𝓰 🤣😍🐩🐩🐩 15juni2024


EXPECT 24JUNI 2024  POODLE puppies collor black and tan(phantom),bleu merle (and tan) chocco tan (phantom) chocco merle (and tan)

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Onze pups groeien op in onze huiskamer, samen met ons 9-jarig zoontje, andere hondjes en een sphynx kat. 


Bent u degene die graag een van onze pups een prachtig leven wil bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via ons contactformulier, WhatsApp-knop of Facebook. Vertel ons alstublieft over uw gezinssituatie en waar u naar op zoek bent in een pup, zoals karakter, kleur en geslacht.

 

  1. Begin met socialisatie op jonge leeftijd: Het is belangrijk om je pup op jonge leeftijd bloot te stellen aan verschillende situaties, mensen en andere dieren. Dit helpt hen om vertrouwen op te bouwen en zich comfortabel te voelen in verschillende omgevingen. Introduceer ze geleidelijk aan nieuwe ervaringen en beloon goed gedrag met lof en traktaties.

  2. Leer de basiscommando's aan: Het aanleren van basiscommando's zoals zitten, liggen, komen en blijven is essentieel voor de opvoeding van een pup. Maak gebruik van positieve bekrachtigingstechnieken, zoals beloningen en lof, om gewenst gedrag te versterken. Wees geduldig en consistent tijdens het trainingsproces.

  3. Zorg voor een routine: Pups gedijen goed bij structuur en routine. Stel een dagelijkse routine in voor voeding, plassen en poepen, spelen, trainen en rusten. Dit helpt je pup te begrijpen wat er van hen wordt verwacht en kan bijdragen aan zindelijkheidstraining.

  4. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging en mentale stimulatie: Pups hebben veel energie en moeten zowel lichamelijk als mentaal worden gestimuleerd. Zorg voor voldoende speeltijd, wandelingen en interactieve spelletjes. Puzzelspeelgoed en kauwspeelgoed kunnen helpen om de geest van je pup bezig te houden en destructief gedrag te voorkomen.

  5. Wees consistent en geduldig: Consistentie is essentieel bij het opvoeden van een pup. Gebruik altijd dezelfde commando's, beloningen en regels om verwarring te voorkomen. Wees geduldig met je pup, want het trainingsproces kan tijd kosten. Bied positieve versterking en wees consequent in je aanpak.

Onthoud dat elke pup uniek is, dus pas deze tips aan op basis van de individuele behoeften en persoonlijkheid van je pup. Het kan ook nuttig zijn om professionele hulp in te schakelen, zoals een hondentrainer, als je specifieke problemen of uitdagingen tegenkomt tijdens de opvoeding van je pup.