Voor Skymody Jewels was er T Poezewoefke.

De naam "T Poezewoefke" is ontstaan uit mijn liefde voor zowel katten als honden.
Als kind was ik altijd gefascineerd door katten en nam ik ze stiekem mee naar huis, hoewel ik ze uiteindelijk terug moest brengen naar de boerderij. Mijn passie voor katten groeide steeds meer, en toen ik mijn man leerde kennen, begonnen we katten in ons gezin op te nemen.
Ik raakte geïnteresseerd in kattenshows en vachtverzorging, en dit werd al snel mijn passie. Ik leerde steeds meer bij en behaalde goede resultaten op shows met goed verzorgde katten.
Alsook besloot ik om een hondentrimmerscursus te volgen in Hasselt, omdat er op dat moment geen specifieke lessen voor kattenverzorging werden aangeboden.
Hoewel ik aanvankelijk meer kennis had van katten dan van honden, werd ik al snel enthousiast over verschillende hondenrassen en de bijbehorende verzorging.
Na twee jaar studie slaagde ik met succes voor mijn hondentrimmerscursus. Ik begon mensen te informeren over mijn verzorgingsdiensten voor katten, zoals het baden, knippen van nagels en het ontwollen van kortharige katten en het borstelen van langharige katten. Al snel kreeg ik klanten die hun geliefde katten door mij lieten verzorgen.
Een jaar later startte ik officieel met katten- en hondenverzorging en zo ontstond "T Poezewoefke" 23 jaar geleden.